baharbahce Kızlar 15 aylık kızımı kedi tırmaladı hemen acile koştuk kuduz aşısı yaptırdık ama içim rahat değil birşey olur mu ya şimdi uyku vakti de geldi ateşi falan çıkar mı şurup verip mi yatırsam var mı başına gelen ya da önerisi olan
gmzzmrtt baharbahce valla canım küçük çocuğa kuduz aşısını bilemiyorum da ben hamileydim 3 aylık benim elimi de kedi tırmalamıştı. Bende gittim dört doz kuduz aşısı olmuştum bir şey olmamıştı. Sanmıyorum ben bir şey olacağını. Hamileyken yapılıyorsa çocuğu da bir şey olmaz inşallah
baharbahce gmzzmrtt teşekkür ederim canım valla yapılmamasından iyidir bence şuan yeni yatırdım yan etki ateş vs falan yapar mı bilmiyorum kontroldeyim bu gece bakalım
gmzzmrtt baharbahce rica ederim canım. Yaptırdığın iyi olmuş tabi ki. Tarihlerini kaçırma. Gününde aşısını yaptırmaya gayret et. İnşallah ateş olmaz . Kedilerde kuduz olmaz köpeklerde olur diyorlar daha çok ama anne yüreği seni anlayabiliyorum. :))
Justmm Merhaba 1,5 ay çnce kızımıda kedi tırmaladı 4 doz aşı oldu kızım. İlk dozda çok az ateşi çıktı ama diğerlerinde birşey olmadı çok şükür. Sizde gece ara ara kontrol edin birşey olmaz Allahın izniyle. Geçmiş olsun 🤍
baharbahce Justmm teşekkürler kızınız kaç aylık bizde 4 doz olacağız tarih verdiler herhangi bir bilgilendirme yapmadılar ama ben de ateşi falan çıkarsa diye tetikteyim
Justmm baharbahce aşı olduğunda 10 aylıktı. Bizede tarih ve aşı kartı verdiler. Korkmayın ara ara kontrol edin ateşini inşallah bişey olmaz
baharbahce Justmm ah sizinki çok daha küçükmüş çok şükür birşey olmamış kıyamam ben onlara ya birde tırnağı takıldı kedinin delindi eli yavrumun elim ayağım buz kesildi şoktan
baharbahce gmzzmrtt gece ateşlendi öğlene doğru anca düşürebildim calpol işe yaramadı dr muzun verdiği pedifen verdim o şekilde toparladı şuan sizde ne kadar sürmüştü ateş hatırlıyor musun
gmzzmrtt baharbahce çok geçmiş olsun ateş iyidir bağışıklık kazanıyorlar bir yandan o virüse karşı. Pedifen veriliyor muydu bir yaş bebeklere
deryatmzkn Merhaba benim oglum 3 yaşında keçi isırdi . Dün kuduz aşısı yapıldi. Sabah uyandik ateşli. Umarim gecici bir durumdur bende cok endişeliyim
baharbahce deryatmzkn ilk doz da benim kızımda geceden başlayan öğleden sonraya kadar devam eden ateşi olmuştu canım 38 i geçmediği sürece pek sıkıntı etmedim ben ama yükseldiği gece calpol verdim düşmedi öğleden sonra pedifen düşürdü ateşini
baharbahce deryatmzkn geçmiş olsun bu arada keçi nasıl ısırdı ya severken mi 🥺ayrıca keçiyi tanıyor biliyor musunuz yoksa bilmediğiniz başıboş bir hayvan mı
deryatmzkn baharbahce ilk doz yapıldı ve gercekten ateşlendi . İkınci doz 17 sinde yapıldi hic ateslenmedi
deryatmzkn baharbahce tşk ederim☺️ severken ısırmış diyor eşim. Keçi sahipli ama aşılı yada bakımlı değil
baharbahce deryatmzkn bizde son dozu yaptırmaya gittiğimizde hayvan yaşıyor mu diye sordular evet dedik kapının önünde beslediğimiz bir kediydi o zaman gerek yok son doza ilk 10 gün önemli hayvan ölmezse çocuğa boşuna kimyasal yüklemeyin kuduz yoktur deyip geri gönderdiler
deryatmzkn baharbahce bizede isiriktan 10 dakka icinde asıya getirdiginiz icin 2 doz yeterli dediler:)