lohusaserbeti Geçen ay doktora gittim her şeyi verebilirsin liste vermiyorum dedi. Şuanda da pankek, omlet yapmak istiyorum ama yiyebilir mi? Eline versem kendisi yer mi benim mi beslemem gerekiyor? Doktorumdan cevap alamadım lütfen yardım edin 🙏 geçen gün ekmek yemek için ağladı eline ekmek kabuğu verdim ama korktum boğazına kaçar mı diye siz nasıl yapıyorsunuz
ZeynepOzcan lohusaserbeti balık, et, tavuk, köfte, pankek, omlet bunları yiyebilir. Sadece çilek, kivi, bal bunlara dikkat et 1 yaşa kadar yasak.
Ballilokmam11 lohusaserbeti ben yapıp veriyordum pankek omlet ekmekten daha faydalı bence ve bebeklerin öğürme geri çıkarma refleksleri çok kuvvetli endişe etmeyin
xbebegimx lohusaserbeti bizim doktor kuru baklagiller , yumurta, lor ,labne ,yesil yaprakli sebzeler diye liste verdi, corba turu seyler ddi.
lohusaserbeti ZeynepOzcan bunları nasıl vermem gerekiyor peki eliyle yemek istiyor ama koparırsa boğazına kaçar mı 🙇🏽♀️
lohusaserbeti Ballilokmam11 biz yemek yerken ağladığı için oyalamak için ekmek vermek zorunda kaldım o şekilde farkettim aslında kendisinin yemek istediğini normalde püre yapıp veriyorum kendim. Şimdi pankek omlet vermek istiyorum ama küçük lokmalar haline beslemem mi lazım yoksa eline versem kendisi koparıp yiyebilir mi biraz korkuyorum evde de tekim
Mnli lohusaserbeti ben 6. Aydan beri eline veriyorum boğazına kaçar mı kaçabilir tabi ama öğürme refleksi çok güçlü pankek falan yumuşak oluyor zaten benim 9. Ayda salatalığı bile yiyordu artık öğürmüyor üstelik tek dişi var şuan 10 aylık
Ballilokmam11 lohusaserbeti pureyi yavas yavas bırakın bence sonra alışkanlık yapıp taneli yemiyorlar zor olur eline bi verin bakın çok kontrolsüz siz parça parça verin
lohusaserbeti Mnli bir kez püre tatlı patates yerken boğazına kaçtı mosmor oldu ters çevirip salladım kustu o gün çok korktum yine öyle olacak diye korkuyorum ama yarın denicem pankekle çok teşekkür ederim 💐
lohusaserbeti xbebegimx bana liste vermedi 🙇🏽♀️ liste vermiyorum dedi gıcık oldum böyle kafam çok karışıyor 🤯🤯🤯 bi de yasaklı besin yok hepsini deneyerek verebilirsin dedi
Mnli Ballilokmam11 ilk dişi çıkmadan vermiştim kaşısın diye bir baktım gitmiş yarısı baktım yiyor vermeye devam ama şimdi bizim yedirmemize izin vermiyor her şeyi kendi yemek istiyor ben de ona göre yapıyorum artık
Mnli lohusaserbeti ters çevirip sallamak doğru olmamış da hemlik manevrası öğrenin bol bol videolarını izleyin dediğim gibi evet kaçacak boğazına ama sakin kalın ben ilk çocuğum doğmadan ilk yardım eğitimi aldım 2. De yeniledim çünkü her an her şey olabilir önemli olan sakin kalmak
lohusaserbeti Mnli teşekkürler♥️ püre verdiğim için o an hazırlıksız yakalandım travma oldu şimdi de yine böyle olur diye 🙈