zzggkksrnn Aynurik eveet ağrısını çok iyi alıyor kesinlikle tavsiye ederim. dontorumuza önermişti bize de
Benoyleuygungordum__ Aynurik Ben kullanıyorum ve faydasını gördüğümü de düşünüyoru rahatlıyor ve verdiğim sırada çok hoşuna gidiyor zaten 🐥🫠
gizemyusein Benoyleuygungordum__ bende bebeğime veriyorum ama çığlık kıyamet ağlıyo ağzını açmıyo hiç hoşuna gitmiyo nasıl veriyosunuz acaba bende öyle deneyeyim
Benoyleuygungordum__ gizemyusein Ellerimi güzelce yıkıyorum vermeden önce sonra parmağımla damagina dış etlerine suruyorum zaten sürerken kendide sakince duruyor sanki yapmamı bekliyormuşcasina🥹
aysen032 Bende kullandım ve çok memnunum çocuğum çok rahat etti baya işe yarıyor gerçekten. Parmağımla ya da parmak fırçayla sürdüm ben ağzına ilk istemedi sonra tadını alınca sevdi
Ayserose 3 aydır her akşam uyurken tetagil veriyorum bende çok rahat diş süreci geçirdik gerçekten ve organik doğal içerik olması ayrı zaten çıkarandan Allah razı olsun kdkdjdsj
Ucansupurge Aynurik bütün diş çıkartma sürecini tetagille birlikte geçirdik efsane ürün anında rahatlatiyor. Hatta şuan 32 aylık son azılae çıkıyor bugün tekrardan sipariş verdim.