Azram3523 Kızlar haftaya bebeğim 9 aylık olcak 2 uyku yaptırdığımda gece cok kalkıyor 3 uyku yaptırıyorum bu sefer cok geç uyuyor sizde 9 aylık uyku düzeni nasıl🥲
Eysar Azram3523 canım sabah 9 da ilk uykuyu yapsın iki saat 2 gibi bir saat uyku yaptırın ama hiç saatleri şaşmayın düzene girer uyku eğitimi almıştım ben gerçekten çok iyi geldi iki kizimdada
Esleminannessi Azram3523 akşam 7:30-8 arası uykuya geçiyor, sabah 7:30 gibi kalkıyor, 10:30 da 1. Uyku, öğlen 2-3 gibi 2. Uyku 😃
Ececec Azram3523 ben de 3 uyku yaptırıyorum 2 ye düşürmek imkansız gibi birşey suan. Akşam 9 da uyuyor sabah 7.30 da uyanıyor. İlk uyku 10 da. 2. Uyku 1 de 3. Uyku da 5 de. Ama bu 3 gündüz uykusunu toplasan 2, 2 buçuk saat anca eder.
Esleminannessi Azram3523 3. Yü yaptırtma 1-2 gün alışıyorlar sonra, parka filan götür dikkatini dağıt ben öyle yaptım:)
Azram3523 Ececec bizimde toplasan 1.5 ancak ediyor 2 uyku yaptırınca da gece uyku saatinde yatmıyor biraz daha oturuyor sonra
biraslananasi Azram3523 benim bebeğim çok uykucu 9 9 buçuk gibi uyuyor gece hic kalkmıyor sabah 8 buçukta kalkıyor 11 buçukta öğlen uykusuna yatıyor 2 gibi kalkıyor 5te bir daha uyuyor 6da uyanıyor. Çocuğu uyanık yakalayıp yemek yediremiyorum.
kubra00k Ben bu uyku düzenine inanmıyorum. Yada benim oğlana olmadı. 8 buçuk aylık. Sabahakadar 5,6 kez kalkıyor. Gündüz hiç uyutmasam bile kalkıyor. Yapacak birşey yok ya. Uyuyan çocuk uyuyor valla. Benim ki aksi
bir_minik_annesi0301 Azram3523 bnim de aynı 9 ay 11 günlüğuz gerçekten uyku düzeni berbat ne zaman düzelir bilmiyorum sabır istiyorum Rabbimden sürekli 😥
Azram3523 Esleminannessi deniyorum dün ve bugün 2 yaptırmaya calısıyorum dün 2 yaptırdım gece biraz fazla kalktı