sezerckmom Oğlum sünnet olalı beş gün oldu bir numarali büyük bez almistm bitmek üzere küçüğü bir kaç tane kalmış onu giydirsem bir zararı olurmu acaba
Basak0503 sezerckmom karton bardağın alt tarafını kesin, pipi içinde rahat durur ve bardak kayma da yapmıyor rahat oluyor, ben 5 gün sonra kendi numarası olan bezi bağlamıştım. Hiç sorun yaşamadık şükür 22 gün oldu yaptıralı.
heyko sezerckmom biz aynı bezini kullandık. Karton bardağı muhakkak koyun tüm bölge içinde kalacak şekilde yukarı doğru çekin. Tez zamanda iyileşsin inşallah ❤️
mrvaks28 Benimde bebeğim sünnet olalı 3 gün oldu. Pipisine sarı su sıkıp kremlerini sürüyorum üzerine gazlı bez koyuyorum kantoron yağı sürüp yapışmasın diye ama her seferinde yapışıyor ve ağlıyor. Nasıl koruyorsunuz pipisini bebek sünnet ettiren varsa bilgi verebilir mi?
busenihicalakadaretmez mrvaks28 doktorunuz söylemedi mi? Bir numara büyük bez ve karton bardak kullanmanız gerekiyor, yani karton bardağın alt kısmını kesip kalan kısmını pipiye yerleştirmelisiniz, böylelikle bezle teması olmaz pipinin.
Arel16 mrvaks28 benim de oğlum sünnet oldu kremini sürüyorum üzerine karton bardak koyup 1 numara büyük beziyle bağlıyorum hiç yapışma olmuyor siz de öyle deneyin bence
heyko mrvaks28 bziim doktorumuz karton bardak koyun demişti öyle yaptım hiç sorun yaşamadım. Karton bardağı kesip üst kısmı koyun rahat oluyor. Ama üzerini kapatmayın dediğiniz gibi yapışır acır. Biz yaptirali 20 gün oldu çok şükür geçti gitti. Suan 4 aylık bebeğim
Asyabuse Arel16 merhabalar çok geçmiş olsun. Benimkilerde bugün sünnet oldular 15 aylıklar karton bardak koyduğumda aşağı doğru iniyor sanki pipiye daha kötü baskı yapıyor gibi geldi siz nasıl kullanıyorsunuz biz beceremedik galiba
Ddmdd Asyabuse kaç numara bez kullandınız acaba ? Bende bir yaşında ayin 12 si randevu aldım yaptircaz da 7 numara. Bez normal gittiğim magazalarda görmedim çocuk.küçük diye pek.büyük avm gitmedim henüz
ssevdaa1 Bizim doktorumuz bezine (pipiye denk gelecek kısmına) krem sürdürdü pipisine de kremle kantaron kullandık hiç yapışmadı beze . Beşinci güne kadar sargınin içerisindeydi zaten .
melisabaran Biz bir hafta önce sünnet ettirdik ne büyük bez ne de karton bardak kullanmadık sadece sarı kremi kullandık 3 saatte bir altını değiştirdim çok şükür dikişleri düştü iyileşti bile diyebilirim
Asyabuse Ddmdd molfixte 5 kullanıyordum 6 numara aldım. Eğer kullandığınız sleepy goon gibi küçük boyutlu bir bez ise molfix 6 numarayı önerebilirim epey büyük. Daha önce molfix kullanmadıysanız pişik yapma ihtimaline karşı önceden bi deneyin
Ddmdd melisabaran yok normal bez istiyolar ama bir numara büyük dediler 7 bilmiyorum büyük avm de olurmu yatisli hamileleik çocuk küçük gidemedim çocuk yokken de hiç bebek alanı dikkatime girmedi 😂