ErsoyRky Merhabalar ben programı sade kullananalrdandım baktım forum güzel bilgi veriyo buraya da katılmak istedim 😊 2.ay aşısı herkes de farklımı biz hem kol hem bacaktan olduk ama kuzenim farklı şehirde o sadece bacaklardan olmuş 😏
Dilacim ErsoyRky koldan olan verem aşısı. Olması gerekiyor 90 güne kadar. 90 günü geçerse saglik ocağı yapmiyor hatta test yapılmasi gerekiyormuş sanırım 😕
ErsoyRky Dilacim bizimki tam olanı yani burası güzel 👍 de senin de çok mızmızladımı o gün 🙁 ben yanından ayrılamıyorum şuan
Dilacim ErsoyRky bizim biraz geç oldu 3. Aya gelmek üzereydi hatta ordan biliyorum 90 gün olayini. Bexero da yapıldı aynı gün 4 aşı oldu. 38.4 ateş gördük baya hslsizdi yavrum inşallah ateş olmaz sizde.
Dilacim ErsoyRky inşallah 🙏 4. Ay da yaptı bizde, bexero 5. Ay da yaptı kusana kadar ateş oluyor kusup rahatlayıp uyuyor 😢6. Ayı bekliyorum şimdi de 😕
Dorukk Bizde bugün olduk 2 bacaktan 1 koldan ateşi yükselir gibi oldu ama ince giydirince düştü halsizliği oldu sanki uyumak istemeyen çocuk uyuyo🥺
Gokcensare İkinci ayda rota virüs aşısı olan varmı kızım atopik dermatit bu ay ikinci ay aşıları var ama doktoru rota virüs aşısı yasak şimdilik dedi