srny77 Bebeğiniz ne zaman emekledi ve emeklemeden yürümesi için değilde anlık kurtarıcı olması açısından kısa sürelide olsa yürütece koyan oldu mu acaba ?
Zlnmst srny77 6 aydan sonra günde 15-20 dakika kadar yürütece koydum bi sorun görmedik şuan 21 aylık olmak üzere 9 aylık emekledi 11 aylık yürüdü
gokceege srny77 6. Aydan sonra koydum günde en fazla 20 dakika kadar ya da sadece kahvaltımı etmek için ilk 7,5 aylıkken emekledi. 8 aylıkken de koltuklara tutunup yürümeye başladı şuna 10 aylık artık ellerini bırakıp adım atmayı deniyor kendi kendine
Sev16 srny77 9 aylıkken emekledi şuan 12 ay bitecek daha yürüme yok sıralıyor yürüteci bi ara denedim ama çok yorulduğu için geceleri uyumadı bıraktım sonra emekledi zaten
tuvbaaaa @srny77 hiç yürütece koymadım 6, 5 aylık emekledi 8 aylık suan 7,5 dan beri koltukta sıralanıyor
ranakzrn srny77 bebegim 9 ay 11 günlük 2gündür emeklemeye basladi arada yapiyor yani hic yürütece de koymadim koymayi da düsünmüyorum acikcasi yürüme arkadasi var ama onuda henüz ögrenmedi kullanmayi
Ayseguloprl srny77 yürüten kullanmadan yerde sürünerek gitmeye başlamıştı 6aylıktı sonrasında yürüten kullanmaya başladım kısa süreli vakitli emeklemeye tam başladı yürüyüş arkadaşı kullanıyorum ayrıyetten şuan 14aylık bıraksam adım atıyor ama kendini hala hazır etmiyor sanırım bana tutunmak istiyor hemen bende günlük 1saat elinden tutup yürütüyorum
buluutt Benim kızım 9 aylık emeklemiyor hiçbir çabası da yok. Ben yüzüstü koyuyorum ama hiç hoşlanmıyor ağlıyor. Ayaklarının üstüne bastırıyorum 5-10 sn sonra yoruluyor doktora sordum bi sıkıntı yok dedi ama emeklemesini çok istiyorum
asyaediz buluutt benim oğlum 10 aylık olcak aynı şekilde oturuyor gayet güzel istediği şeyi dönerek oturduğu yerde kendini ittirerek alıyor ama emekleme asla yürüme de sevmiyor 1 dk yürütüyorum hemen ağlıyor kucak istiyor kızım bu aylarda sıralardı tek başına koltukta oğlum daha emekleme moduna bile geçmedi her çocuk farklı elbet yürüyecekler :)
Begm_i buluutt emekleme bir gelişim basamağı değil, direk yürüyedebilir. Koltuk kenarlarından tutup kalkıyor mu?
Femme1 buluutt benim oğlum da 11 aylık yere koyduğum zaman hiç emeklinin pozisyonuna gelmiyor direk ayaklarını uzatıyor ve dönüyor ama 11 aylık olduğundan beri yaklaşık iki haftadır koltuklardan tutunarak gidiyor yani sıralıyor emekler mi hiç bilmiyorum
Femme1 Elisa_Efnan63 benim oğlum da 11 aylık iki haftadır sıralıyor acaba emeklicek mi daha bilmiyorum
Begm_i srny77 yürütece hiç koymadım koymayı düşünmüyorum zararlarından dolayı. 7 ay 10 günlükken emekledi. 🌸
barlasatamommy srny77 benim bebeğim 6 aylıkken emeklemeye başladı 7 aylıkken yürütece koymaya başladım günde yarım saat bazen bir saat koyduğum oluyor( toplam 1 saat tek seferde degil) iş yaparken yanıma geliyor beni izliyor her gün koymuyorum şu an 8 aylık bi yerlere tutunup kalkmaya çalışıyor
Femme1 buluutt ayağa kalkamıyor ben koyuyorum koltuğa Kendi sadece tutunup dizlerine kalkıyor ama ayağa doğrulamıyor