Vera1810 Fileee 13 aylık kızımda çiğnemiyor biraz once köfte yedirdim elimle eze eze verdim ne zaman yer benden merak ediyorum
Arzu93 YagmurElamm evet 15 aylık kızım var çiğnemiyor ağzında geveleyip geveleyip çıkarıyor yutmuyor bile çok iştahsız bi bebek zorla çorba içirebilirsem içiriyorum pütürlü bişey verince direk çıkarıyo çok yoruldum artık
Yusufalim YagmurElamm bizi dil konuşma terapisti ne yönlendirdiler hafltalik gel diyor 300 TL bir kaç defa gittim ağız içi masaj falan filan yok yani hala yemiyor
YagmurElamm Yusufalim yaa o bile etkili olmadı mi. O bolumu bende duydum ama bulundugum şehirde yok o yüzden gidemedim. Ben artik umudumu kaybetti. Büyüyünce ogrenir diye umuyorum…😥
Duha2019 Fileee benim oğlum da 14 aylık ve halen çiğnemiyor çok oldu hep katı veriyorum direk yutuyor
YagmurElamm Duha2019 benimki de oyle maalesef . Makarnayı kofteyi pankeki krepi felan hep direk yutuyo. Asla cigneme olayi yokk😏
Duha2019 YagmurElamm 36 haftalık doğmuştu ama ne yapsam çiğnemiyor direk yutuyor doktoruna soracağım bakalım ne diyecek
YagmurElamm Arzu93 benim kızımda hep iştahsız bi çocuktu. Ek gidayi hic sevmedi hala da yemekle arasi yok. Biraksam tum gun ac gezer yine de yemek istemez
Eylulum48 YagmurElamm benimkide 18 aylık aynı bence 3 yasından sonra düzelir aklı erince konusması nasıl
Eylulum48 YagmurElamm bu arada reflü varmıydı kaç ay sürdü .. bana doktor reflülü bebeklerde cok sık rastlanan durum dedi o neden le dedi
YagmurElamm Eylulum48 reflu yoktu canım. Ama hic yemek seven bi bebek degildi zorla yerdi yedigi seyde hep corbaydi asla baska bisey yediremedim . O yüzden hep yutmayı bildi çiğnemeyi bilemedi