senasahin Merhabalar bebeğim 22 günlük emziriyorum fakat sürekli memede kalmak istiyor 2 saatte bir önce meme sonra mama veriyorum vermeyince doymuyor siz nasıl besliyorsunuz ?
Deletedmom388 senasahin Muhtemelen doymadığından değil size ihtiyaç duyuyor hemen hemen tüm bebekler birkaç ay bu şekilde oluyor. Doymuyorsa ve süt yetmiyorsa eğer aylık kilo ölçümünde anlaşılır ama şimdiden anne sütü hariç ekstra besleme yöntemine başvurmayın derim
Bulutbey senasahin bizde 27 günlüğüz bazen bir saat bazen yarım saat acıkınca hep emziriyorum. Çok nadir iki saat ara oluyor oda gece uykusuna başlarken
210796 O zamanlarda bende doymuyor diye mama verdim diye çok pişmanım.sadece sütüm bile yetermiş.2 aylıkdan sonra sadece süt vermeye başladım.maşaAllah sütümde yetecek kadar var bebeğimde doyuyor
Mehsu18 senasahin Al bedende o kadar 23 günlüğüz emziriyorum sütüm geliyor sükür sonra mama veriyorum ve mamayı da bitiriyor bu sefer sütüm yetmiyor diye düşünüyorum doktor 3 kere ver dedi ama veriyorum içiyor doymuyor diye korkuyorum
sdanr29 Mehsu18 https://imgyukle.com/i/y1a5PH İlk yaptığım bu şekilde yani çizgi yok aslında bebeğim çok durmadı biraz aceleci bir şekilde davrandım hızlı damlattım çok damlattığımı düşünüyorum çizgi gibi değil yayılma gibi olmuş çünkü baktığımda