aybarsturan Annelerin lütfen yardım edin antibiyotik kullanıyoruz ve ishalimiz var buna bağlı olarak da pişik oluştu hemen bir an oluverdi elletmiyor kesinlikle hafiften kanamaya bile başladı 7 aylığız var mıdır tavsiye edeceğiniz pişiğe çok üzülüyorum 😭😭😭😭
Ozra aybarsturan fito travazol bize çk iyi gelmişti altı açık bir şekilde yatırdım bezini mümkün olduğunca açık tuttum bidr daha yürümediği için bebeğiniz daha rahat yaparsınız onu yıkayıp kurulayaığ krem sürüp öyle yatırdım azık bi şekilde
Lolik aybarsturan fısfıslı küçük bir şişeye kantaron yağı koyun poposunu temizledikten sonra hiç ellemeden fısfıs yapın iyi gelecektir
Melovealp Mavi renk hametol ve trosyd isimli deri kremi.İshal pişiği için doktor verdi bizede çok iyi gelmişti.Ayrı ayrıda ikisini karıştırarakta sürdüm hemen ggeçti
_YanakReisinAnnesii aybarsturan oksizinc krem(çinko içeriği yüksek olan) ve Arko tüp krem ( yeşil olan). Oğlumun inatçı pişiklerini hep bunlarla çözdüm.
Eymencvk aybarsturan canm travazol ve madecasaol kullandm oğlumda felaktti bi onlar geçirdi antibiyotikli krem dahada beter etmişti bunları almıştım şimdi kızımda var aynısı aynı kremleri kullanıyorum kuru olsun sürecegin yer ve her bez açımda 5-10 dk kremi sürüp havalandır