Nehirim_02 Kızlar Sağlık Ocağı vegaferon kan damlası verdi. Kullanan anneler var mı acaba ? Lekesi çıkmıyor. Ne zamana kadar bu süreç bilen var mı ?
Burcubyk55 Nehirim_02 vegaferon damla katkılı sağlığa zararlı maddeler içerdiğini okudum öğrendiğim an doktora söyledim onayladı ve başka damla verdi fermix diye onu kullanıyoruz
saRiiii Nehirim_02 hamileliğimin başlarında sidefer kullandım doktorun tavsiyesiyle. Zaten demir anemim var tekrar demirim düşmeye başlayınca tothema diye bir demir ilacına başladım. Bulgaristan da doğum yaptım o yüzden ilaçta oradan. Fakat benzerleri burada da var tüp şeklindeki demir ilaçları. Daha ergenlik zamanımda burdaki doktorumda benzerini önermişti kullanıp memnun kalmıştım.Hala devam ediyorum kullanmaya. Doğum olunca hemen bırakma en az 3 aya kadar devam et dediler. Ben 6 ya kadar kullanmayı planlıyorum. Bakalım.
Nehirim_02 Gizemabc 4. Ayında vermeye başladı şu an 5 buçuk aylık kızım ama kullanmak istemiyorum şahsen çünkü kan gibi 😕🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Eymen2019 Bende sidefer kullanıyorum. Oğlum 4,5aylık ve hemoglobini 8,7 alt sınırın baya altında. Inşallah faydasını görürüz.sizlerde hemoglobini bu kadar düşük olan var mıydı? Çok moralim bozuk😪
Bengis Instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var,her turlu ürünün içeriğini inceliyor.Ozellikle bebekler için,kullandığınız drterjandan pişik kremine kadar.Demir ilaçları tavsiyeside vardı bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Alara_5 Nehirim_02 valla bu konuyu bende anlamış değilm Bi çok anne gibi.. İçinde demir oranı yüksek demirin fazlasıda zarar. Herşeyi arastrmak lazm malesef
Nehirim_02 Alara_5 Bana emzirmeden yarım saat önce günde 4 damla sadece ver dedi ben şahsem düzenli de kullanmıyorum. Tedirginim çünkü