DeryaKenanKayra Merhabalar kızlar 4 aylık bir oğlum var gündüzleri uyumadığı zamanlarda sürekli kucakta olmak istiyor yatırınca ağlıyor ne yapmalıyım oyun halısı falan da aldım ama pek istemiyor evde kucakta gezmek istiyor
Kubra1213 DeryaKenanKayra kanguru kullanabilirsin hem ufak tefek işlerini yaparsın hem o mızırdanmaz. Seni özlüyor ve doyamıyor olabilir. Oyun halısı için biraz daha erken çok dikkatini çekmez yere battaniye serip üzerine yatır ve yanında kal bir süre onun dikkati başka şeylere gelince ufaktan uzaklaş ağlarsa seslen ve kendini göster alnından öp sarıl orada olduğunu hissettir ve tekrar yavaşça uzaklaş yanından ben bu şekilde yapmıştım canım
Elvn94 DeryaKenanKayra canm yerde oynat yatr bogus onla gidikla yani ce eee yap kanguruya falan bindrme hc inmz suan bnm kizim 8 aylik olcak orumcekte bile durmyo ne sirtim kaldi ne belim mahfildu heryerm
06arzu Valla bizimki de aynı. Ne oyun halısı, ne salıncak hiçbirini istemiyor. Sürekli kucakta gezmek istiyor. İnşallah oyuncaklara ilgisi başladığında bu alışkanlığı biter 😕