acelyamm merhaba , gecen hafta alerji testi yapildi alerjiniz yok denildi. Ama yumurta sarisi mi yoksa tum yumurtayada yapildi mi bilemiyorum. Alerji testi hangi besinlere yapiliyor? 11 aylik bebegim beyazini baslasam mi?
mrvbcr0 acelyamm Yumurta sarısıyla başlayabilirsiniz ya da her ikisini de az az verip deneyin bence haşlayarak.
seizetheday acelyamm 1 yaşına kadar yumurta sarısı her gün sabah 1 tane yiyordu şuan 22 aylık oldu sarısını bile zor yediriyorum bence doktorunuza danışın verin derse verin sonradan daha zor oluyor 1 yaş sonrası bebekleri ikna etmek zor
acelyamm mrvbcr0 yumurta sarisini veriyorum ama beyazini baslamak istiyorum erken mi sizce dye sormak istemistm aslinda :)
mrvbcr0 acelyamm :) pardon ozaman benim kızım 8 aylık ben veriyorum beyazını da 7. Ayında başladım yavaş yavaş
acelyamm adaatuna bebegimi yanagnda egzema vardi ondan korktum acaba beyazindanmi olurki dye bi iki kez vermistm ama tesaduf egzemasina denk gelmisti. Test yaptirdik kafam rahat olsn dye onuda sariya mi beyaza mi sormak aklima gelmedi :))))
acelyamm seizetheday haklisiniz ya oglumda oyleydi bende sabah meyve ve yumurtayi pure yapar yedirirdm anlamiyodu :))) cok tesekkur ederim :)