sheesyelllow inci86 307 var bizde yıllardır bizde seneye değiştirecez yerine başka araba bulamıyoruz ❤️ biz çok seviyoruz arabamızı çok sağlam çok geniş az yakıyor 💙
Azizbebek inci86 expertize sokun kesinlikle biz yeni aldığımız arabayı hiç gostermedik bulunduğumuz şehire gidecekken kapıları kitlendi garip bir şekilde ve araba çalışmadı üstelik bir sorunu yok demisdi 🤦
inci86 sheesyelllow anladım bizde ilk defa alıcaz o yüzden soruyorum sanayişik bi araba değildir dimi🥲🥲
sheesyelllow inci86 öyle zırt pirt bozulmuyor ama bozulduğu zaman tamiri pahalli oluyor yabancı araba yedek parçası daha pahalli. Bizimki eski model ve km yüksek yinede öyle çok tamire gitmiyor ve biz çok geziyoruz 💙 sizde güle güle kazasız belasız kullanin
inci86 sheesyelllow anladım bizde daha almadık expertize baktıracaklar sonra duruma göre alıcaz inşaAllah🌸🫢
Azizbebek inci86 ben dedim eşime yok tandigim çok iyi bakdi arabasına dedi adamın yanında da dedim eşim bana kızdı şehir çıkmadan başımıza gelince bidaha seni dinliycem dedi sonraki arabalara artık 😂