bsrtpl Merhabalar, sizden airfry için öneri rica ediyorum. Sizce gerekli mi hangi konularda pratiklik sağlıyor? Eğer iyiyse hangi marka alınmalı. Bayağı oldu çıkalı şimdi alsam mı diye düşünüyorum 🥲
kimbumadam bsrtpl bu kişiden kişiye değişiyor sanırım ya Sufle köfte yapan çok ama ben patates kızartmasına kullanıyorum bitek Oda dondurulmuşsa normal patatesten güzel olmuyo😂 Yani olmazsa olmaz değil
kaderbilge bsrtpl ben trendyoldan aldım 3600 xl onvo çok beğeniyorum özellikle tavuk ve patateste birebir çünkü evde eşimle ikimiz olduğumuzdan genelde tavuğu hep fırında yapıyorum ama çok zor oluyodu az bı tavuk kocaman fırın calisiyodu ama airfrey alalı hiç uğraşmıyorum firinla patatesin her çeşitini denedim desem yeridir tavsiye ederim
biee23 bsrtpl Philips kullanıyorum ben istemiyodum ama eşim aldı en büyük olan bendeki sizde alcaksanız kesinlikle en büyüğünü alın çünkü onun bile içi küçük. Dondurulmuş patateste aşırı iyi oluyo genelde kızartmada çok kullanırım yani normal tavada kızartılan patatesi yiyemiyoruz artık 😂 birde balık çok güzel oluyo. Çöp şiş baget falan hepsi güzel oluyo ama tabi isteğe bağlı aman aman gerekli değil
larindidems bsrtpl bütçen varsa philips al bimde 5500₺ en büyük olan modeli uygun bişeyler arıyorsan xiaomi yada luxell
Seftalikokuluhikayem20 Ben memnunum kızartmalar közlemeler konusunda güzel oluyor bimden aldım luxell marka 7 buçuk litre 2500 tl
kimbumadam bsrtpl dedim gibi dondurulmuşsa hazırsa evet :) Hatta biminki çok güzel Ama normal pattisten hoş olmuyo
Ardenaden Xinomi kukniyorm bnmki beyaz 3.5 litre annemie siyah buyuk olni aldim vla kofte feln yumusacik oluyor tavuk balik bna cok prratik geliyi
fatmaktoprakci bsrtpl phlips tabiki şaşmaz mikrodalga özelliğini kullanıyorum tatlı yapıyorum kızartma közleme köfte bence bi şans ver ☺️
kasimonbes bsrtpl bende yeni alanlardanim keşke daha önce alsaymisim diyorum. Tavuk köfte et hepsini onda yapıyorum tencere bulasigindan tasarruf 😁 Philips aldım ben anneler gününde gayet memnunum
lidokain bsrtpl patates kızartması hariç herşeyi yapıyorum yui marka var memnunum. Kek börek denemedim çünkü küçük içi yani kofte tavuk balık güzel hazır pizza börek pişirdim .
Eyllebr bsrtpl bende xiaomi 6 l annemde Luxell var 7.5 baya iyi hatta benımkinden daha iyi keske bende onu alsaymışım yanı tafsıye ederım annem iki hafta önce aldı keske daha önce alsaydım dedı dün 😀 patates köfte falan yaptık mutfak tertemiz kalıyor tavuk aynı mangalda iyi yapıyor her ikiside başarılı