aylizinannesiiii Kızlar dün kök dişimi çektirdim normalde çekim sonrası ağrı olur ama bende hiç ağrı yok ve yanağım şişti böyle olan var mı yanak şişer mi çekim sonrası
3kedili2bebekli aylizinannesiiii şişlik normal değil iltihap olmuş olabilir doktorunuzla görüşün bir yıkama yapıp antibiyotik verir kesinlikle kendiniz mudehale etmeyin geçmiş olsun
yeldaeroglu Çok normal çekimden sonra şişlik olması yavaş yavaş geçer.bugünde devam ediyorsa buz uygulayın o bölgeye.5 dakika buzu koyup 5 dakika çekin
aylizinannesiiii yeldaeroglu ağrı hissetmiyorum hala uyuşuk gibi normal mi bu şimdiye oranın zonklaması lazımdı
aylizinannesiiii Kızlar yaşayan yok mu doktoru arayana kadar korkudan ter döktüm ya şişti yanağım çok korkuyorum
aylizinannesiiii Minel-inannesi ay o kadar bir anda şişti ki korkudan ağlıyorumm çok teşekkür ederim 🥹
aylizinannesiiii 3kedili2bebekli aradım görüştüm antibiyotiğe devam dedi şişlik normal kemikten çıkardık dedi ama çok korktum sabah ya çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için