elvbena Yakın zamanda hastaneye giden var mı mide bulantısı ve ishal salgını mı var yoksa biz mi üşüttük
Ardenaden elvbena war galiba cuma gunu annem ishal kusmadan acillik oldu cmarrsi bn oldm tam ihilestm dedmmpazartesi gece yine ishal kusma basladi ustne yetmedi alt komsuda ishal kusma olms snra dgr 1 kattaki komsuda kari koca ishal ksumadan ytiyolrlarms karsi apartmndaki komşu 3 gun hastahanede yatmis salginmidir nedir bn anlamadim ya 30 yasndayim boyle ishal oldugmu gormedm
elvbena EmirMom1 geçmiş olsun günde bi defa ishali vardı bugün bir de kusma oldu ama safrasını kustu mümkün müdür acaba
EmirMom1 elvbena başta bizim de günde bir kez sulu kaka oldu sonra ki günde kusma oldu ve 3. Günde şiddetli ishal oldu getirdim hemen yatış yapıp serum tedavisine başladılar umarım sizin Bebişde olmaz çok zor 😥
zencizeytin elvbena günde bir defa ishal dediğiniz sulu kaka mı? İshal diyebilmeniz için günde en az 5 kere kaka yapmalı. Kakasının sulu olması ishal oldugunu gostermez
Badem4242 elvbena Pazar gecesi acildeydim , raporuyum şu an 🥹 bağırsaklarımdan hala sesler geliyor anlamadım nereden nasıl oldu , evde bebeğime bakıyorum eşim dışında gelen giden de yok. O iyi ama ben böyleyim
eda3595 elvbena evet salgın ben eşim ve 4 yaşında kızım 3 gündür kusuyoruz bnde ishalde var henüz kızım ve eşim ishal olmadılar ama benim kusmalarım onlardan bi gün önce başladı
Sonsuz32 elvbena evet salgın var benım kızım 1 hafta önce olmuştu halen devam edıyo mıde bulantısı ıshal
zencizeytin Karmom bebeğim 4 aylık ishal olmadı hiç. Çok sulu kakası vardı ben endişe edip doktora gitmiştim doktor da normal, ishal demek için en az 5 kere kaka yapmasi lazım gün içinde demişti
Ardenaden elvbena wala bu nasl.pis bi illetmis anlamadm inanin sutumu bile.keseck duruma getirdi 1 gun icnde o derece