Gizemlibirisi aslında olan birşey yoktu ben ne istersem nedersem o olacak diyen birisiydi bu düğününde sağdıç istemiyormuş ama bizim haberimiz yoktu kayınvalidesi olacak gelenek görenek böyle deyince iyice zıt belledi damatta kılıbık nederse ağzının içine bakan birisi kınada yanına gittim oturdum birşeyden haberim yok birşeye ihtiyacın var mı diye sordum bir afralar tafralar gelin odasına birlikte gidelim kınalığını giymende yardımcı olayım sana dedim istemiyorum dedi tamam dedim uzatmadım birden ofladı pufladı gelinliğini bir savurmalar vs düğün bitti yanımda ki sağdıç bana bağırdı sesini yükseltti o kızı istemiyorum diye kayınvalidesine söylendi kayınvalidesi de sizi yüzleştiririm kıza iftira atma deyip Allah’tan bana inandılar onca insana rezil olurdum iftaradan dolayı o düğünü nasıl bitireceğimi bilemedim eşimin hatırı için birşey demedim ama canım kocam sağolsun ağzının payını verdi sonra beni düğünden sonra aradı herşey için teşekkür ederim diyor birde evine davet ettiler bizi eşimde telefonu aldı elimden benim karıma kimse iftira atamaz sen kimsin ki eşime bu şekilde davranıyosun düğünde yaptıklarından sonra gelmiyoruz bizi ne arayın ne sorun dedi kız dengesiz birisiymiş birde bekarken geldi evimde çayımı kahvemi içti yemeğimi yedi ben bunda değilim madem yakındık bekarken evlendiğin gün neden böyle yapıyosun ayıptır kız ceketimde yandı kınadı abiyemde vücudumda kolumda düğünden sonra kaşıntılar yaralar çıktı neyse nazarın çıktı diyorum nediyim 😂