esranecip Arkadaşlar yaa Oğlum Bugünden Beri Mama Yemiyor 10 buçuk aylık her gün her zaman yiyen çocuğum birden bıraktı istemiyor anne sütü yok zaten ek gıdada çok yemiyor anlamadım neden sizce
defnemiraybebek esranecip diş çıkarma dönemidir bizde ara ara böyle sorunlar yaşıyoruz şuan 1 yaşında 2 hafta önce 150-180 cc mama içen çocuk 90 cc mamayı zor içiyor dişlerden kaynaklı belki sizin de öyledir
senbusra esranecip benimde aynı 3aylik oğlum anne sütü almıyoruz mamayida zorla iciriyorum istemiyor özel deyilse neden anne sütü almiyor
Aslan_84 esranecip aynı sorunu tam 10 gündür yaşıyorum inanın. 10 ay 5 günlük kızım. Önceleri öyle güzel yiyorduki yavrum kilo verdi 🥹 ne yapacağımı şaşırdım. Doktor su içiyorsa korkmayın geçecek desede Anne yüreği işte insan üzülüyor
esranecip defnemiraybebek bilmiyorum dismi zaten 8 dışımız var ama bu aralar dişlerini birbirine sürüp gıcır gıcır ettiriyor anlamadım normalde 210 cc içen çocuğum şimdi anca 180 kadar içiyor ya onu bile içmiyor bugün sadece 1 buçuk 2 biberon içti çok üzülüyorum
gizemaktass esranecip 9 ay 12 günlük su an. Yaklaşık 1 aydır böyleyiz distendir dedim 2 tane patladı üstüne soğuk algınlığı oldu ondandır dedim antibiyotik bitmek üzere hastalık geçti ama istahsizlik kaldı.. 210 hatta bazen 240 içen bebeğim şimdi 120 de kalıyor o da zorla
gizemaktass gizemaktass üst 2 dişimiz patladı alt 2 de mevcut. Aynı şekilde benimki de dişlerini birbirine sürüp gıcırdatıyor
esranecip gizemaktass ya nasıl aç kalıyorlar olamaz ya uyumak istiyor uyuyor aç olduğu için uyanıyor bende üzülüyorum veriyorum mama almıyor aglicam
gizemaktass esranecip nasıl dayanıyorlar gerçekten bilmiyorum canım. Hayir bebegim kız 9.5 kilo seninki kaç kg
esranecip senbusra özel değil benim bebeğimin süt alerjisi çıktı almadı istemedi bende 2 buçuk ay anca verebildim sagdim verdim sonra bitti sütüm bebegimde almıyordu zaten öyle
esranecip Aslan_84 vallahi benim bugün sabah başladı gece çok iyiydi birden bire oldu mamayi bebelac aldık sonra gittik gold aldık mamaya alakası yokmuş ama benim içim el vermiyor ona muz bebe bisküvisi yapıp yediriyorm biraz içim rahatliyor