ceriio Tatlissanne bu sene batı doğu aynı anda kesilecekmis 24-26 Haziran eşime öyle demişler emir yayınlanmış kağıdı göstermişler 24-26 Haziran diye. Sen ev tut evi topla bir an once denmiş 🙄
huniliabla Tatlissanne esım kkk da onlara grup grup demısler suan mesela bız b grubuyuz ılısık kesme 1-3 Temmuz yazılmış katılıs 15 Temmuz yazılmıs
Tatlissanne BBuseYY sonra 26 haziran dediler eşime sormuştum doğru olmayabilir bende merak ediyorum kesin belli oldu mu dediğiniz tarih
Tosbaninannesi Tatlissanne yok yok geç açıklandı bayramdan sonraya bıraktılar zaten 1 hafta izin veriyorlar bu sene
Tatlissanne Tosbaninannesi hadi yaa o da doğru yani söylenti vardı ama doğru olmayabilir diyince ihtimal yok diye düşündüm
hanimkizim huniliabla ilçe atamalarından haber var mı peki kızlar ilçe tercihleri ne zaman yapılacak acana
ceriio Tatlissanne eşimin arkadaşı il jandarmada çalışıyor sorusturmus öyle birşey yok demişler normal izin verilecek demişler ama umarım yoktur öyle gerçekten 7 gün olayı 🥺
Goktugmom_ ceriio var kız emirde bizzat yazıyor geri kalan 10 gün izinde karakol komutanın insafına kalmış verip vermemek