Sibel48 Merhaba 17 günlük bebeğim var sütüm ilk başlarda vardı ama iki günde kesildi ve mamaya başlamak zorunda kaldım sütüm nasıl artabilir acil yardım
Oykukaracaa Sibel48 kuru incir,kuru dut, tahin pekmez,dereotu cok ise yarıyo. Bide saat basi sağmaya özen göster emzirme disinda sagimda faydali oluyor.
Cgdmkrkmz92 Sibel48 korkma canım hiç endişelenme sütün azalmamıştır belkide sana öyle geliyordur hem bu süt azalıp çoğalması günden güne değişiyor bir gün azsa ertesi gün artıyor ama sakın sütüm yok azaldı diye sıkma canını böyle düşününce benim sütüm daha da azalıyor gibi hissediyorum ve hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Sibel48 gezgin_anne bebeğimi emzirmeye çalışıyorum sağarsam bu sefer ona kalmıycak yemediğim şey de kalmadı ama
gezgin_anne Sibel48 kalır cnm sağmakla emmek bir olmuyor sağınca illa memede süt kalıyor oda bebeğe yeter bence
Oykukaracaa Sibel48 ben genelde bir gogsumu emziriyodum digerini sagip cay kasigiyla iciriyodum meme reddi olmamasi icin biberon kullanmayin derim.
Oykukaracaa Sibel48 kendinize inanin eger sut olmasa benim olmazdi cunku sagdigimda sut cikmiyodu ama birinci hafta 20cc ikinci hafta 50 derken 150 cc gördüm. Evet zaman zaman azalma yasaniyo ama sutune ve kendine inan. Su an benimde inanilmaz azaldi ama dogada care cok. Doktor bestlak damla onerdi yorumlar cok iyi onuda deneyebilirsin
Sibel48 Oykukaracaa Cgdmkrkmz92 inşallah canım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah düzelir sütüm🙏
Sibel48 Oykukaracaa ben ilk sağdım senin ki gibi ilk başta bir damla sonra arttı ama ne olduysa geçen hafta oldu bir anda azaldı ister istemez üzülüyorum da bebeğime yeterli süt veremiyorum diye inşallah eskisi gibi gelir🙏🙏
Ndderdem Sibel48 yok canım eczaneden alabilrsin bende işe yaradı sabah ogle aksam bır bardak suya 20 damla damlatıyosun
[silindi] Sibel48 Senin için en güzeli emzirme kampı tomrisin emzirme notlarına bakmanı tavsiye ederim
Gunes23 Sibel48 kelin ilacı olsa kendine sürer. Bozayı duymuştum bugün almak için gittim sadece bir yerde buldum onun da son kullanma tarihi geçmişti 🤦🏻♀️