cansu3545 Ama baya ağlama ve yatırıyorum anne yanı beşiğe ben yatağımdayım Max 20,25 dk sonra ağlayarak kalkma oluyor sabaha kadar böyleyiz ya. Dişten midir sizce kabarık baya alt diş etleri
Hcmy_ cansu3545 evet dişten olabilir. Karanfil zeytinyağ yapıp gece yatmadan diş etlerine masaj yapabilirsin soğuk olacak gün içerisinde de diş kaşıyıcı yeşil soğan havuç verin soğuk yoksa geceler zor oluyor. Ama çok ağrıdan yatamazsa bir çal kaşığı calpol verin yazık diş ağrısı çok zor
zeynep4114 cansu3545 Bizde aynı durumdayız. 6 ay 12 günlük oğlum. 1 haftadır sabaha kadar 15 20 dakikada bir ağlayarak uyanıyor. Diş huysuzluğundan dolayı diye tahmin ediyorum. Baktığım da bişeyde yok damaklarda ama bilemedim
2kiz cansu3545 eğer bı anda çığlık atar gibiyse distir çok kötüyse eğer ağrı kesici verin iyi geliyor özellikle gece yatmadan önce
zeynep4114 2kiz Hafif bi şişlik var. İlk çocugum olduğu için pek anlamıyorum bu diş olayını. Ağlarken kulağını tutuyor bide.Doktorumuz kulagında sıkıntı yok diş çıkacağı için ağrısı kulağa vuruyordur dedi. Tetagil verdi. O biraz rahatlatıyor.
gelif 7 aylık dünden beri öyleyiz destekli uyuduğu için zaten çok sık kipirdiyor du ama dünden beri kipirdagnda ağlama oluyor surekli gündüz de hiç bi şekilde oyalanmiyor hep kucak istiyor sanırım dis diye düşünüyorum kabarmış belirler mevcut ama ne zman çıkar acaba
Mree cansu3545 evet diş olabilir. Ben böyle durumlar da hemen zeytinyağı karanfil sürüyorum sakinleşiyor