mevraca Kızlar sivri sinege ne gibi cozum buluyordunuz? Bebegm 5 aylık beni bebegimi her yerimizi ısırdı sinekler ne yapsam gelmezz😞😞ben dahi deli gibi kasınıyorum bebegimde uyanıp duruyor
Esraemir34 mevraca ay bundan bir hafta önce aynısı başımıza geldi oğlumun her yerine sırdılar bir de üstelik ısırdığı yer şişiyordu ve oğlum saatlerce ağlıyordu bebeğim uyutmadan önce odayı ilaçlıyordum bir yarım saat sonra kokusu geçtikten sonra oğlunu uyutmaya götürüyordum o günden beridir görmedim hiç sivrisinek ilacı sıkın odaya kapıyı 20 daka kapalı tutun sonrra açın bir 15 daka açık kalsın kokusu çıksın bebeği yatırın
Tubaalprsln mevraca ben raket var onu kullanıyorum pratik oluyor sonrasında kapıyı mümkün olduğunca az açıyorum içeri girmiyor rahat uyuyoruz
sezer2022 mevraca bütün kış sivrisinek çektik ya 🥺🥺 prize takılan tabletlerden kullanıyoruz, bide avante miydi tam adını hatırlamıyorum, doktorumuz bi krem yazdı, bebeğimi ısıran yerlerine ondan sürüyorduk
gizemtann Valla geçen sene pert olduk eşimle gecemiz mahvoluyordu sonra lavanta yağını sulandırıp üstümüze sıkıyorduk gelip ısıırmıyordu ama biraz ağır kokusu var
gizemtann mevraca valla canım onu bilmiyorum belki kendi üstünüze sıkarsanız bebeğiniz yanında yatıyorsa gelmez benimde bebeğim var şimdi deniyeceğim
Esraemir34 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ilaclamayi her gün mü yapıyorsunuz ben her gün yaptığım için gelmiyorlar yapmadığım günler de bizi mahvediyorlar
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Esraemir34 hergun her odaya yapsamda geliolar,, yada hergun sadece yatak odasıa yapınca diğer odalardan da geliyor olabilir 🤷🏼♀️
Esraemir34 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bakın ben bütün evimi her gün ilaçlamıyorum sadece yatak odasını her gece oğlum yatmadan önce ilaçlıyorum kapısını kapalı tutuyorum 15 dakika 15 dakika sonra açıyorum kapıyı 10 dakika açık tutuyorum sonra oğlumu yatırmaya götürüyorum İnan ki bir tane bile olmuyor odada öyle yapın