1balAnnesi Merhaba bir sorum olacak çogu kişide vardır bu oyuncaktan. Merak ediyorum kızım 14 aylık olmak üzere ama hala mantıgını çözemedi yapamıyor. Normal mi üzerinde 12+ yazıyor ama sizlerde bu oyuncaktan varsa ne zaman yapmaya başladılar bebekleriniz?
2kiz 1balAnnesi söyle yapıp alistirmistim büyük kızıma ben aaa köpek nerde diyodum gosteriyordu ben koyuyordum yerine öyle öyle oynarken bir iki hafta sonra ona verdim koy sen dedim öyle koymaya başladı sizde öyle yapın
izd 1balAnnesi ben de fp’nin böyle kutulu şekilli bi oyuncağını almıştım, 6+ yazıyordu aldığımda da 6 aylıktı. İlk daireyi kutıdaki daire boşluğundan geçirdiğinde ise 8 aylıktı :)) doktorumjz zaten bu oyunu çözdü ise yaşında okula ver demişti :)))
1balAnnesi 2kiz gösteriyorum aslında köpek nerde diye soruyorum sonra ben kendim koyuyorum ama yok yine yapmıyor acaba erken mi
2kiz 1balAnnesi o zaman hayvanları göstersin ilk hayvanlari öğret üzerini kapat hayvanların köpek nerde cee falan yap en çok o oyunu sever bebekler öyle alışır hayvanlara
1balAnnesi kimbumadam yani olabilir tabi dikkatini çekmiyordur belki zorlamıyorum ama bu oyuncak uzun zamandır ortada yapamayınca merak ettim
kimbumadam 1balAnnesi Montessori geometrik şekillerden beşgeni daireyi takıyor , üçgeni dikdörtgeni takmıyor :) canı istemiyordur diyorum bende