katilcivciv masalkusss ben kullandim ama kisa süreliğine.. kiyamamistim😅 simdide büyüdü agir geliyor yine kisa süreligine taşiyorum
D_deniz masalkusss katilcivciv boynunu tutamıyor ki 1 aylıkken. Şimdi 4aylik oldu bugün denedik 1tane pek hoşuma da gitmedi ama acaip ağır geldi baba belim ağrıdı 2dkda
katilcivciv D_deniz boynunu kafasini elinizle destekleyebilirsin. Zaten hoplaya ziplaya yürümüyor insan bebegi korumayi düsünüyor. Ama genel olarak bebekler sling veya kanguruyu seviyor. Anne karninda gibi hissettikleri icin
D_deniz katilcivciv valla bilmiyorum biz de bakıyoruz ama mahalle esnafındakiler çok dandik civilde düzgün bsy var mıdır acaba
katilcivciv D_deniz ben ergobaby kullaniyorum en iyisi bu ama biraz ucuk.. bütcen varsa düsünebilirsin
D_deniz katilcivciv o kadar yüksek bir fiyat vermek istemiyorum olmadığından değil de, tercih…. max 2000tl falan… güle güle kullanın
mormenekse2691 Merhabalar bende hiç kullanılmamış babygo marka kanguru var. 3 farklı şekilde takılabiliyor 500 TL dan verebilirim