Laayla Buhar makinesi almayı düşünüyorum hangi markayı neye göre almalıyım bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum hanımlar teşekkürler şimdiden 🤗🤗
Mehsu18 Laayla sıcak buhar makinesi tavsiye edilmiyor çok araştırdım soğuk buhar makinesi tavsiye ediliyor canım
Aryayldrm Ben iki gun once aldim e bebekten cok guzel hem sessiz calisiyor hem cok isimize yaradi bebegim tikanmiyor daha.. 150 tlye düşmüştü
Laayla [silindi] havayı nemlendiren makinesi var mı philipsin pişiricisi var ama nemlendiricisini görmedim kuzum link atar mısın?
[silindi] Laayla kafam buharlı pişirici gitti, kusuruma bakmayın 🤦🏻♀️😂 buhar makinası bunu kullanıyorum; weewell WHC752 memnunum sıcak ve soğuk üfürme özelliği mevcut 🙃🙂
Minikurabiye Laayla bende var isterseniz size satayım lazım olur diye almıştım ama burası nemli olduğu için kullanamadım
Laayla Minikurabiye tutumlu anneden alıyorum ben genelde ama elektronik aleti kontrol edip almaktan yanayım teşekkür ederim teklifiniz için
ucmgk21 Daha dün aldık bu 2. Gecemiz olacak sinbo kullanıyoruz bebeğimizin de benimde burnumuz tıkandığı için aldık ve bi gece de rahatlattı ikimizi de dün gece rahatça uyumuşuz
20192016 Nasıl kullaniyisunuz bende arkadaştan sinbo nün bi alt modelini aldim akşam yatmadan 1 saat çalıştırıp kapıyorum sabaha kadarmi açık mi olucak acab a kullananlar bi yardımcı olsa klimayla isiniyoruz
Laayla 20192016 13 saat açık kalabilenler var 5 litre su ile valla bende gidemedim almaya daha ama çok faydalı
Ege_can Valla ben bebek alışverişinde loobex aldım sadece dün denedim ama kullanmayı düşünmüyorum kutusunda ,postu görünce yazayım dedim .almak isteyen varsa çok uyguna vereceğim