Meteninanasi İki gündür yumurta kokusu alıyorum herşeyden adetime bi hafta var dedim yapim varsa çıkar zaten erken gebelik testinde yoksa yoktur sabah test yaptım bişey göremedim attım çöpe bi kaç saat önce çöpü boşaltırken tekrar baktım böyle olmuş kuruma çizgisi mi oluyor bu https://hizliresim.com/tb3bpc3
Bartummommy Meteninanasi testi ne zaman yaptınız ve hemen mi çektiniz resmi pek kuruma çizgisi gibi durmuyor
dlkuznnn Meteninanasi kuruma çizgisi gibi durmuyor belki çok yeni olduğundan silik çıkmıştır o anın heyecanı ile görememiş olabilirsiniz . 1 hafta sonra testi tekrar deneyin .
Meteninanasi bbbnnndzf yok yok çizgi var resimde çok belli olmuyor ama işte saatler geçti yani güvenemedim
Meteninanasi Bartummommy öğlen yaptım 2,3 gibi ama o zaman bişey yoktu şimdi ışıkta baktım var bişey ama kuruma çizgisidir diye düşündüm
Bartummommy Meteninanasi kuruma çizgisi sarı olmuştu bende sendeki gebelik gibi hakkında haayirlisi olsun
Yarenylmzz Yarenylmzz hafif kahvemsi ve varla yok arası olur seninki bariz belli , kaset testte oluyo genelde kuruma çizgisi
ilongirav Meteninanasi benimki de böyleydi baştan negatifti 1.5 saat sonra baktığımda silik çizgi çıkmıştı ve garanti olsun diye kan verdim 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
1sirinannesi Meteninanasi Genelde bu testlerde kuruma çizgisi olmaz, çünkü erken test bu canım, çok silik çıkmıştır kurudukça belli olmuştur belki.
ilongirav Meteninanasi evet bu kadar silik gördüm hemde tekrarladığım 3 testte de silikti, sadece birinde biraz netti. reglime göre 6 haftalıktı, kan testine göre 5 haftalıktı. us ye göre de 5 haftalık çıktı. geç döllenmeymiş sonra tarihini düzenledik.