ayazlianne Kızlar oğlum 3 aylık. 1 ayından beri ful kusuyor ilaçta kullandık düzelmiyor reflüsü var deniyor. Artık ev üst baş her yerimiz kusmuk lekesi sürekli üst değiştiriyorum. Hiç doğru düzgün giydiremiyorum hemen kusuyor. Önlük ağız bezi havlumuz eksik olmuyor. Bizim gibi olan var mı acaba nasıl bi önlem buldunuz
deletedmom4842 ayazlianne 5 aylık oğlum hala kusuyor hiçbir şeyi de yok ama yine de kusuyor bende anlamadım
aaayseee Benim oğlum da öyle şuan 42 günlüğüz çok kusuyo heryerimiz leke günde kaç defa kıyafetini değişiyorum napcaz böyle bende burda bekleyim bakalım :-)
ayazlianne deletedmom4842 bizimde kaç kere ultrason girdi bişey çıkmayınca reflü var dediler, hiçbir azalma düzelme yok
Aslip Merhaba. Benim oğlum da reflü, üç aylık. Ve dediğiniz gibi sürekli kusuyor. Gastroenteroloji uzmanı bir profesöre götürdüm. Tavsiyelerde bulundu kusması azaldı tam geçmedi. Fakat sürekli yedikleri ağzına geliyordu ve acı çekiyordu bu durum geçti. Emziren anneler şunları yemeyecek. Kakao, krema, çikolata, sarelle, nutella, yaş pasta, kahve, tahin, dereotı, roka, mantar, mısır, kuruyemiş, incir, hurma, kızarmış et balık tavuk. Bu ürünler reflülü bebeklere çok zararlı. Umarım hepsinin kusması geçer. Çok zor ve sabır isteyen bir süreç. Hepimize sabırlar, bebeklere sağlık diliyorum.
Adenisik Aslip ama yazdiklariniz hep süt yapıcı şeyler roka tahin kuruyemiş incir falan ben hep tuketiyorum sutum az cunki 🤔