VahsiKelebek_ Goktugmom_ kısa kısa emiyorsa kırk elli dk da bir e düşür doymaz çünkü az. Benim de ilk ay öyle oldu ve gece gündüz demeden o şekilde emzirdim çünkü 300 Gr kaybetmisti iki saatte bir emzirmistim. Şimdi toparladı gündüz 2 saatte bir gece 3-4 saatte bir emziriyorm iki ay 20 günlük
aryalinayb Goktugmom_ valla cnm ben 2 saatte bir emziriyorum benimde 44 günlük kızım doktor saatleri uzatabilirsin diyene kadar 2 3 saati geçmesin deniyor genelde
polunana Goktugmom_ benım bebegım de suan atak donemı hıc emek istemiyor uykuya dalınca az emıyo 6.7 dakıka yanı gogsumu bile tam bosaltmıyo
melamu Goktugmom_ 48 günlük bebeğim 2 saatte bi veriyorum bazen saat başı veriyorum bi kaç gündür geceleri 3 saatte bi veriyorum 10 dk emiyor genelde
annebirkadin VahsiKelebek_ Geceleri o uyanmadan siz uyandırıp emziriyor musunuz. Ben bıraktığımda 6 saat uyuyor sabaha kadar. Bir doktordan da dinlemiştim bu aylarda geceleri uyandırmayın uyku eğitimine de hazırlamış olursunuz diyordu
aryalinayb melamu kilosu faşanu nasıl 3 saati doktor mu söyledi gece için yakın çünkü bebeklerimizin günleri
melamu aryalinayb kilo alımı normal bez sayısı da normal o yüzden 3 saate kadar uyanmadıysa kaldırmana gerek yok dendi
VahsiKelebek_ annebirkadin evet bende izledim o videoyu ama ben bir kere kendim kalkıp emziriyorum daha 2 buçuk aylık olduğu için. Üçe girince tamamen kesebilirim belki
mrsgcl Benim bebeğimde 2 ay 8 günlük akşam uykusuna saat 22 den önce geçmiyor o saat olana kadar 1,5 2 saatte bir besliyorum gecede kendi uyanıyor ben uyandırmıyorum ama uyanmazsa alarmım kurulu ben uyandırıp emziriyorum 4-5 saati buluyor uyanması gece