ipeksmom02 İnstagramda @enucuzbebekmarket adında bir sayfa var. Gayet güzel ve uygun fiyatlı. Alışveriş yapmak istiyorum ancak güvenemiyorum. Buradan alan varmı? Yardımcı olursanız çok sevinirim🙏🏻
Kuzularinanasi ipeksmom02 ben olsam istagram sayfalarindan alisveris yapmam.en iyi trendyol.hepsiburada.en azindan sknti olsa muhattabiniz var.
Sudee00 ipeksmom02 Ben 3 kere oğluma alışveriş yaptım ürünleri hem kaliteli hemde piyasaya göre çok kaliteli şimdi hamileyim doğacak olan bebişede aldım bi kaç ürün 1 hafta önce geldi kargo elime çok memnun kaldım tavsiye ederim Bide minicity diye sayfa var oda güvenilir kumaşları güzel ve uygun 😌
ipeksmom02 Kuzularinanasi trendyoldan sürekli sipariş veriyorum ama ya beğendiklerim pahalı oluyor yada alıyorum kalitesiz geliyor birde böyle deneyeyim dedim çünkü çok güzel ürünler var
Sudee00 ipeksmom02 Rica ederim trendyolda da güzel ürünler var aslında ama baya pahalı yani enucuzbebekmarket sayfasından ben çok memnun kaldım piyasa altı fiyatlar sadece 1 -2 beden büyük almanızı öneririm☺️
tosbiksmoms ipeksmom02 bende oradan alışveriş yaptim güzel de gelmişti kıyafetler. Mağazası Antalya da gorumceme yakin ilk ona güvenerek vermiştim siparişi,pişman olmadım.
SuMisalii ipeksmom02 ilk bebeğimin tüm yeni doğan kıyafetlerini falan ordan almıştım çokta güzeller internet sitesi de var zaten.
ipeksmom02 Teşekkür ederim hepinize🥰 nasıl sevinçliyim bilseniz çok tatlı kıyafetler var hediyelik kıyafetleride ordan alırım artık