Iki haftadır kafam öyle karışık ki
Küçük bir ilçede oturuyoruz ilk çocuğumda kontroller için 1,5 saatlik uzaklıkta ki hastaneye gittik hep doğumda iki sene önce o hastanede oldu ama bi canımı almadıkları kaldı gününden önce açılma var diye yatış yaptılar doktor hemen suyumu patlattı 15 saat sonra aşırı zor bir doğum yaptım iki yıldır hala korkularım devam ediyor o hastaneye asla doğum için gitmek istemiyorum eşimde diyor tanıdık var bisey olsa gider kalırız sanada yakın oluruz bisey olsa hemen gel git olmuyor 🙄 aynı şehirde bide özel hastane var oda tek geceye 30 bin istemiş kendi birikimim olsa veririm ama şuan elimizde öyle bir para yok ne benim istediğim ne eşimin istediği olmasın dedik bağlı olduğumuz ildeki hastaneye gidip görelim olmadı doğum orda olsun diyoruz ama eşimde bu defa tanıdık yok bisey olsa iki saatlik yol kızımız bizsiz durmuyor yatış için gidince kızımda bizimle gelicek benim yatışım olunca bir sıkıntı olmazsa eşimle kızım geri döner eve ama olduda kalması gerekti kalacak yerimiz bile yok perişan oluruz diyor bilmiyorum ne yapacağım ilk doğum yaptığım hastaneye asla gitmek istemiyorum 😮💨