Daveleb Kızlar doktora götürdük fakat kulak ağrısından ortalığı inletiyor durup durup ağlıyor susturamiyoruz ne iyi gelir bileniniz var mı çok acil o ağladıkça içim parçalanıyor elimden bisey gelmiyor🥹
ada00 Daveleb aynısı başıma geldi 3 aylıktı oğlum zeytinyağı damlattık iki üç damla bebeğim düzeldi hala da kulağını bazen oynar dökerim ama ılık olsun bana da arkadaşım tavsiye etti bende çok doktora götürmüştum
hry410_ Kulak enfeksiyonu olabilir antibiyotik başlanması gerekebilir kulak burun bogaza yada bı çocuk doktoruna götürün bence
Daveleb hry410_ antibiyotik verdiler zaten ama 12 saatte bir saati çok uzun başka alternatif ne uygulayabilirim diye sordum
Daveleb atsmms gittik zaten doktora belirtmiştim yukarıda zaten evde alternatif olarak ne yapabilirim diye sordum
hry410_ Daveleb antibiyotigin olması gereken saati o zaten benim oğlumda da aynı sorun olmuştu bana doktorum 12 saate 1 antibiyotik 3 defa ağrı kesici başka bişey yapma enfeksiyonu artabilir dedi
capraz29 Öncelikle geçmiş olsun bebeğiniz kaç aylık nasıl anlıyorsunuz kulak ağrısı olduğunu. Benim bebeğim 2.5 aylık bu aralar sürekli kulağını tutup ağlıyor acaba bir sorun mı var diye doktora götürdüm muayenede bir şey çıkmadı şükür
Daveleb capraz29 11 aylık doktora götürdük doktor muayene etti kulağında kızarıklık var kulak ağrısı yapar dedi ve kulağında elleyip ağlıyor
Daveleb hry410_ antibiyotik ve ağrı kesici veriyorum zaten evde zararı olmayan bi yöntem varsa ağrısını dindirmek için
mavissss306_ Geçmiş olsun yapıp yapmamak size kalmış bir şey bizim çoğu annelerimiz kendi sütünü damlatırlarmış bizlere çok iyi geliyormuş naçizane bide hangi kulaksa onun üzerine yatırın uyuduğuda ki dışarı aksın rahatlatır