ozgenaydemir Merhaba hanımlar kızıma ismiyle seslendiğimde bakmıyor 6. Ayımıza giricez el salladığımda dönüp bakıyo 😔
Cosmosmom ozgenaydemir küçüklükten beri adıyla seslendiniz mi? Bebeğim 5 aylık 3.5 aylıktan bu yana adına bakar döner. Biz hep adıyla seslendik hitap ettik çağırdık o yüzden çok alışık
Esraesen122 ozgenaydemir bizde 9ayligiz canı isterse tek sefer bakıyo ama buseyle ilgilenirse yanında 20defa sesleneyim bakmiyor bide bana naz yapıyor galiba başkaları seslenince genellikle bakiyor
canyarim @ozgenaydemir üzülme canim benim kızımda alo dediğimde bakıyor 😁😁 istedikleri gibi davranıyorlar ismiyl3 seslendigindede bakıyor tabi ama çoğunluk alo 😀8 ayligiz onlar şuan başka şeylerin peşindeler annesi 💕
ozgenaydemir canyarim Elimdeki nesneler dikkatini çekiyor keyfi isterse davranıyor valla kendimi yırtıyorum burda hanımefendinin umrunda değil ama yanından 10 saniye bi gideyim kıyamet kopuyo 😂😂
Cosmosmom ozgenaydemir şimdi ayına baktım 6 aylıkmış muhtemelen ilgisini başka şeyler çekiyor adına aşinadır tam çevreye merak duyduğu dönemler çünkü :):)
canyarim @ozgenaydemir kafana takma kuzum bebektir bunlar izlemle sadece benimkide bakmazdı sonra sonra idrak etmeye basladi💕