Berra Klasık avent emzıgı ıle ultra soft emzık ucları aynı mı ? Klasık olandan aldım pek tutmuyor nette ultra soft daha ıyı yazıyor ona gore ısteyecem. Kullanan beyni bılgılendırırmı? Ultra soft ıcın %98 çocuk tutuyor yazıyor.😀
Serdogrul Berra bizde çok eözik denedık hiç birini almadı en son ultra sofu denedık onu çok severek emdi
Cinar_kaya Berra bizim oğlanda aventin fosforlu gece emziği olarak geçeni aldı silikon diğer damaklı filan almadı
Edatalha Berra ben cok arastırarak ultra soft aldım 25 günlüğüz tutmaya calısıyo yani cenesi cok kuvvetli olmadığı için düşürüyo tabiki ama genel olarak memnunum
Cansu425 Bende avent normal ultra soft ayicik gibi olan daha bir dolu meme arasindan nuk kaucuk memeyi tuttu
Serdogrul Berra aynen aynen aynısını bızde yasadık dedım çocuk emzık almıcak heralde ama çok şükür aldı sımdı ara sıra farklı enzık veriyorum onlarada alışsın dıye :)
Serdogrul Firdeskoseci ben dogdugundan berı vermeye calışıyorum ama bu aventın ultra soft olanını sanırım 1 aylıkken keşfettık :)
Serdogrul Firdeskoseci inşallah alır canım ya valla almayınca baya zor oluyodur nasıl susturacagımı şaşırıyodum resmen
Firdeskoseci Serdogrul aynen ya göğsüme yatırıyorum ya ayağımda sallıyorum ya da beni emiyo anca öyle