littlefish Kizlar merhaba, Kendim de 3.5 aylik bebegi olan bir anneyim ama bu soruya cevap veremedim kendi kendime😅 15-20 gunluk bebegi olan bir arkadasima hediye alacagim. Ne alsam cok sevinir, makbule gecer? 🥰
durununannitoskosu littlefish Ay bence para yada gram falan çünkü neye ihtiyacı varsa anne alsın diye düşünüyorum
Ballilokmam11 littlefish bebek icin almak istiyorsanız bence bir hediye çeki verebilirsiniz w bebekten felan kendi ihtiyacı olanı alır anne için bir spa masaj harika okur yani benim çok ihtiyacım var en azından 😂
Feyzosunannesi littlefish bence bı eşofman takımı olabilir yada parasını verip kendisi ne isterse onuda alabilir
tazebiranne_ littlefish para vermek daha hayırlı bana hediye geldi mesela o kadar çok birisi para verip ihtiyacını al dese daha çok mutlu olurdum zaten böyle zamanlar da böyle şeylerin ayıbı yok ee gram olmuş zaten 2-3 bin lira elime birisi 400-500 lira varsa ben kendi eksiğimi alırdım alınan hiç birşeyi kullanmadım desem yeri vallahi
utkummm littlefish hangi bebek bezini kullandigini biliyosan bi numara buyugunu alabilirsin Bide ben bebislerine kiyafet alirdim hep anne olunca anladimki para vermek daha iyi😅cunku bana gelen hediyelerin bazilarini giydiremedim bi anda buyumustu bebegim ilk aylar hizli buyuyolar malum Bide ustteki yazaninda dedigi gibi yiyecek cok makbul gecer😄kek falanda olur tatli seyler cekiyo insanin cani benim oyleydi yani
secilmismuggle littlefish bacım bence en iyisi para vermek belki başka bir ihtiyacı olur onu alır yada hediye çeki falan olabilir
_Goktugunannesi__ littlefish Bebek için düşünüyorsanız para mantıklı anne için düşünüyorsanız mayın veya kahvenin yanına buzlukta stoklamalık kurabiye truf tarzı tatlı daha makbul geçerdi şahsen bana gelenler hep 1 tepsi yiyecek üstüne de para vermişlerdi poğaçaları falan hep buzlupu attım habersiz gelenlere çıkarmıştım hemen
kelebekmisalii littlefish para veya altın daha uygun olur en azından kendisi ihtiyacı olan bişeyi alır daha iyi olur
nnuurrr littlefish anneye hediye almayı düşünüyorsanız eşofman takımı güzel olabilir. Bebek için ise para verebilir ya da ayına uygun oyuncaklardan kutu yapabilirsiniz.