Kpssannesi Kızımın kulağını deldirmeyi düşünüyorum nerede deldirebilirim aceba. Eski postlarda sağlık kabini gördüm başka nerde yapıyorlar bilgisi olan yazabilir mi ücret ne kadar oluyor. Bu konuda hiç bilgim yokk🙈
Yazmelegi_ Kpssannesi ben sarrafa sordum ücretsiz deliyor sadece küpe parası alıyormuş birde eczaneler deliyormus
Bugleminannesi28 Kpssannesi ben sağlık kabininde deldirdim onun dışında eczane bujiteri tıbbi medikal ürünleri satan yerler de deliyor
Remziyeyldz Namkol çok korktu mu çocuk kızım bir buçuk yaşında kıyamıyorum ama deldirmek de istiyorum 🥹
hndathn Kpssannesi ben çok eski tanıdığım bir gümüşcuye deldirdim kupelerle deldirme parası 120 lira ödedim
TugcenurLina ugze bende bugün deldirdim birisi diğerinden bir milim kadar yukarda olsu ilerde sorun yaşar mı acaba ya 🫤
MadamMommy Kpssannesi Ben eczanede deldirdim 8 aylık iken 80 liraydı sanırım başka şeyler de almıştım tam hatırlamıyorum
TugcenurLina annediyebiri sağlık kabininde. Yok durmadı da değil duruyordu aslında sadece yabancı görünce huysuzlandı biraz önce kalemle işaretledi ama bittiğinde baktığımda birisi birazcık yukarda olmuş 😓
annediyebiri TugcenurLina bir şey olmaz ondan kalem işareti olmasa belki belli bile olmazdı. kuzenimin çocuğu biri yukarda biri aşagıda oldu son anda ağlamış çekilmiş bariz belliydi onun büyüdüğünde tekrar deldireceğim dedi annesi.
TugcenurLina ugze ben biraz takıntılıyım belki de ben çok takılıyorum bilemedim ya kendi küpesini takınca göreceğiz 🫣
TugcenurLina annediyebiri inşallah belli olmuyordur ben bariz görüyorum da delince söyledim hatta ama olan oldu 😐
Melike_ikra Kpssannesi 6 ay 10 günlük kızımı 1 buçuk hafta önce eczanede deldirdim. Uyuşturmak için soğuk sprey sıkılıyor o sıkışırken ağladı biraz sonrası hiç ağlamadı