melekyu Kızlar bebegim 40 günlük 2 saate bir emziriyorum gece kaç saate bir uyandirmaliyim gece 4 saate kadar uyuyabilir diyenler var alarm kurup kalkiyorum hep emzirmek için kendiliğinden uyanmasını bekleyenenleriniz varmı
1cocuksevdasi melekyu 30 günlük oluncaya kadar devamlı 2 saate bir emzirdim bazen 2.5 saat oluyordu 30 günlükten sonra bıraktım ne zaman uyanırsa o zaman emzirdim gece de dahil siz kilo alımına bakın sarılık değerine bakın sariligi geçmediyse 2 saate bir emzirmeye devam edin bence
Muhammet melekyu 42 günluguz 2 dktora gttim ikiside kendi nezaman uyanirsa ozaman emsin dedi gece 1 gibi emip uyuyo sabah 7 gibi uyaniyo bazan kendi uyaniyo uyanmasa uyamdirmiyom cnki uykuya cik duskun günduzleride 1.5 saatle 2 saat arasi
arasardaannesi melekyu gece 3 saate de cıkarırsınız bazn 4 te ama daha baslarda ne kadr emerse o kadr ıy gece emzırmek sütün daha artmasını sağlıomus.alarm kurun uyurken alın emzırın yıne uyusun bnce 🌺
nnidua melekyu ben 40ı çıkana kadar 3saatte bir emzirdim geceleri ama ondan sonra alarm kurmadım uyandığında ya da 4 saati geçirmedim ama genelde bebeğim uyandiginda besledim