Shenrjr 7 ay önce sezeryan doğum yaptım 7 ay sonra yine sezeryan olacam sizce risk varmı varsa nasıl riskler vardır bir buçuk sene gececek seseryanim arasında yani buraya niye yazdım da bilmiyorum ama bilginiz varmı
1cocuksevdasi Shenrjr duyduğum kadarıyla ilk acidan daha fazla acirmis aynı yer kesileceği için öyle duymuştum tecrübeli değilim
Ebruyl Shenrjr benim de bebeklerimin arasinda 15 ay var ikisi de sezeryan oldu. 2.de daha çabuk toparlandim bir sorun olmadi
Kadifemsii Shenrjr benim iki sezeryan arası 20 ay vardı . Zorluğu son zamanlarda dikişlerimde baskıdan ötürü oluşan ağrılardı . Bundan sebep 36+5 te doğum yapmıştım. Umarım sıkıntı yaşamazsınız
sumeyyeuzuun_ Genelde en az 2 yıl deniyor ama erken dönem sezaryen olanları duydum bende hep. Üstte kalsın paylaşımınız🌸
Ecekus_mom Ben sezeryan yaptıktan sonra doktorum ister 2 ay ister 6 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin sorun yok demişti. Belki daha önce kesildiği için ilkine görer acır ama bir sorun olacağını düşünmüyorum, Rabbim kolaylık versin 🌸