nurkaradirek merhabalar benim kızımda 1 yaşında geçti ben 4 aylıkken öğrendim alerjisi olduğunu doktor doktor gezdim oluk oluk kusuyordu geçmeyen pişiği ve mukuslu kakası vardı hatta meme reddini dibine kadar yaşadım ama kimse alerjiden bahsetmemişti, deri testinde de hiç bişey çıkmamıştı ama başka bi doktora gittiğimde kusmasının altında yatan bi sebep var onu bulmayız diyerekten diyete girmiştim ve hepsi kesilmişti. 8 ay diyet yaptım ve doğum gününe yakın geçmişti ben öylesine bi kek denemiştim ve artık kusmuyordu🥲 diyeti açmakta çok stresliydi fırınlanmış ürünle falan başlıyorsun. Ben kızıma ama keçi sütlü büskivi veriyordum e bebekte satılıyordu o dokunmuyordu kuzu ilikli kemik haşlamıştım suyundan çorbalara koyuyordum bence bi sakıncası olmaz ama direk olarak labne deneme yerine böyle fırına girmiş şeylerle başlayıp deneyebilirsin ya da haşlama olarak o zaman içindekilerin seviyesi azalıyor kaynama ve pişme derecesinden ötürü. Labnede pek emin değilim ama emziriyorsanız ilk önce siz deneyin çok az olarak baktınız dokunmuyor 3 gün kuralına uyarak deneyebilirsiniz🤗