babyyazgan Oğlum daha 36 günlük gündüzleri çok iştahlı emiyor az ama sık emiyor geceleri 5-10 dk emiyor ve uyuyor hatta çoğu zaman 10 dk bulmuyor genelde 5 dk doyuyo olabilir mi ya gece sadece 3 defa kalkıyor bazen 2 defa kalktığı da oluyor.
3kedili2bebekli babyyazgan sarilik riski yoksa az emip uyumasında sakınca yok uykusu daha tatlı geliyordur siz yine de 3 saatte bir emzirmeye özen gosterin
seymassssss babyyazgan benim bebeğim de 36 günlük. 1.ay kontrolünde doktor artık geceleri uyandırma 11 gibi emzir sonra kendi ne zaman uyanırsa o zaman kalksın emzirirsin dedi. Kilo alımı iyi sıkıntı yok. Benimkide gece 5-10 dk emiyo hatta bazen tek meme emip uyuyakalıyo. Ama 2-3 gündür asla uyutamıyorum 5.hafta atağında şuan :(
aycavera babyyazgan bebişlerin çekim gücü çok kuvvetli. 6 aylığız daha 10 dakika emdiğini bilmem yani. Sütün de hızlı akıyorsa normal yani
2kiz babyyazgan eğer sarılık değilse ozellikkle gece ne zaman uyanırsa o zaman emzir bende gündüz çok emzirsemde gece az uyanirdi emmesi için uyandirmazdim 5 saat i geçerse uyandırıyordum sadece oda çok aç kalmasın diye
babyyazgan 3kedili2bebekli sarılığımız yok çok şükür. Gaz sancısı yüzünden gündüzleri hiç uyuyamıyor gece de normalde emmeye kendi uyanan bebek uykudan uyanamıyor bizde uyandıramıyoruz azıcık gözünü açsa bile emmek istemiyor uyumak istiyor. O günler 3 saati geçiyo emme süresi korkuyorum bende bir şey olucak diye
3kedili2bebekli babyyazgan doktor kontrolü yeni geçmiş olmalı doktorunuz bir şey dedi mi bu konuda bebeğinizin kilo alımı iyiyse bırakın diyebilir doktorunuz
babyyazgan aycavera evet sütüm hızlı akıyor doktorumuz 40ına yakın gelin demişti inşallaj bize de uyusun uyandığı zaman emsin der 😮💨