ecrineymen Kızlar kayserı devlet hastanesı ya da kayserı sehır hastanesı olarak çocuk doktoru onerır mısınız kımden menunsunuz evım kayserı devlet hastanesıne yakın
tosbiksmoms ecrineymen şehir hast. Şirin Soydemir ben çocuklarımı hep ona götürüyorum güzel muayene ediyor, anlattığınız herşeyi dinliyor. Bazı doktorlar hiç dinlemeden kafasına göre tahlil istiyorlar.
ecrineymen tosbiksmoms ayy canım ya bnde buraya yazdım cevap beklıyorum sızlerden allah razı olsun cevap için evet öyle bır doktor var baktım doktorlara
ecrineymen tosbiksmoms o kadar çok kı doktor hangısı ılgılı ıyıdır bnde merak ettım pekı devlet hastanesi nde de ıkı doktor var kayaerı devlet hastanesı göç oraya gıttınız öı
tosbiksmoms ecrineymen ben şimdi baktım Şirin Soydemir 31 mayısta hastanede gözüküyor büyük ihtimal randevusu dolmuştur erken gidebilirseniz sıra alırsınız ancak, eşim Merve Üzülmez dedi genelde ben Şirin hanıma götürüyorum diğer doktorlardan memnun kalmadım.
ecrineymen tosbiksmoms tamam canım benim allah razı olsun bn mhrs den bakıyorum genelde orda yazıyır doktorlar. Ama aklımda şirin hoca çok teşekkür ederım pekı devlet hastanesı olarak ikbal Gökçek hoca var duydun mu canım zeynep doye de bır doltor var soyadı aklıma gelmedi ikisi var