vandb Merhabalar Cuma günü 2.ay aşıları yapılacak doktorumuz aynı gün rotada olsun dedi aynı gün yaptıranlar varmı yan etki açısından zor geçtimi
Mirmir_ vandb bizde aynı gün yapmıştık gitmeden calpol vermiştim 4 sast sonrs ne olur be olmaz vermiştim biz koliktik zaten sadece gaz yapmıştı onun dışında bi sıkıntı olmamıştı sonrasında yarım saat emzirmeyin kusmasın ilaç için
buglemannesi vandb bizde yaptırdık rota ağızdan verildiği için hiç bir yan etkisi olmadı bizde sadece biraz ishal yaptı
Kk41 vandb 3 doz olan dan yapacak o zaman . 2 doz rotarix var o 3. Ve 5. Aylarda yapılıyor istemiyorsanız öyle de yaptırabilirsiniz
cacaaaaaa vandb bizim doktorumuzda aynı şekilde önerdi geçen hafta yaptırdık 2.ay aşılarını aşıdan sonra çok uyudu sık sık ateşini kontrol ettim ama çok şükür çıkmadı muhtemelen aşı kaynaklı ishal oldu 2 günde geçti
Atesmomm vandb Bizim bebek 2. Ay asısında çok halsiz ateşli geçti zor bir ay 2. Ay asısı 3. Ayda rotayı yaptırdık çok güzeldi hic yan etkisi olmadı boş olan ayda ası daha mantıkklı aslında
vandb Atesmomm boş olanda menenjit koyunca rotayı buraya attı benim ilk bebekte rotanın 2.dozunu yaptıramadım 3.ayda ilk dozu oldu ama çok kötü geçirdi 2.doza cesaret edemedim
tugbasuu vandb sağlık ocağındaki doktorınuz mu dedi benimkiler çok ilgisiz ya hele ebe rota virüs aşısını sordum Google dan baktı dehşete düştüm yaa aşırı moralim bozuk
vandb tugbasuu yok çocuk doktoru söyledi ama sağlık ocağındaki ebemizde çok tatlı her şeyiyle ilgileniyor şansımıza