Sksjsjjsks Kızlar çok az kullandım zaten ben fotoğraf atacağım almak isteyen yazabilir ? Güncel fiyatı 10 bin üstü alıcı olursa 6500 vereceğim
bebek0142 Mama sandalyesi , Philips biberon , baby plus wind otomatik ana kucağı bu tarz ihtiyacı olan arkadaşlar bana yazabilirsiniz . Bende surda durayım ☺️
aysenyr Herşeyden bağımsız bacım bu fiyatı buna verirken hiçmi için yanmadı geçici olarak kullanacağın daha uygun işini gören bişey almak aklına gelmedimi fiyattan yazık günah ya 😑
ezgiaslan10 aysenyr valla ben de verdim içim yandı evet ama bebeğim ne puseti ne bebek arabasını seviyor ya eve hapsolacaktım ya da sihirli bir değnek değecekti bu kanguruda cocuğumun anatomik gelişimi için değerdi sürekli kullanacağım bir ürünü açıkcası dandik olsun istemedim
Sksjsjjsks aysenyr canım bacak yapısı anatomik yapısı için iyi birsey olsun istedim çünkü bebeğim durmuyordu bebek arabasında ve daha kolay gelıyodu bununla taşımak 🥰 yoksa bende asla sevmem gereksız para vermeyi ksksks
aysenyr ezgiaslan10 öyle bi durumu varsa birşey diyemem tabi ama bazen çok absürt şeylere yüksek rakam ödeyenleri anlayamıyorum