Ben şuan eğitim alıyorum 2. Günümüz. Ve bahsetmek istiyorum nasıl ilerlediğimizden çünkü maddi durumu olan var olmayan var herkes alamayabiliyor bununla ilgili postta açmayı düşünüyorum yani detayları ama şöyle söyliyim gerçekten işe yarıyor yani ama maalesef biraz ağlıyor sürekli yanındayım uyuyana kadar ama ağlıyor tabiki süreçte şöyle ilerliyor öncelikle uyku uyanıklık saatlerini ayarlayın 2 uyku mu 3 uyku mu yapıyor bebeğiniz artık ona göre gündüz uyku aralıklarını düzenledikten sonra örnek olarak biz 2 uyku yapıyor her uyku aralığı 3 saat gece uykusu 4 saat gibi.. Uykuya geçmeden 30 dk önce sesli oyuncakları kaldırıyoruz ve daha sakin oyunlar oynamasına müsade ediyoruz ha bu arada uykudan 30 dk önce emziriyorum karnını doyuruyorum ki meme uyku arası bağlantısı gitsin diye sonra uykuya geçiyoruz bez değişimi pijama giyimi vs. Lambaları kapatıp yatağına katıyoruz evet ağlıyor biraz müsade ediyoruz yatağında ağlamasına 2-3 dk sonra kucağıma alıp sakinleştiriyorum sakinleştiği an yatağa katıyorum ağlıyor yine müsade ediyorum alıyorum kucağa böyle birkaç kez tekrardan sonra uyuyor zaten. Biraz zorlu süreç ama onlar için herşey. Umarım yardımcı olabilmişimdir.