nessslis Merhaba kızlar , tayinimiz de mardin çıktı daha öncesinde görev yapmış , yaşamış biraz bilgi öneri verebilir misiniz nasıl bir yer ? Lojman sıkıntı oluyor mu çıkması
goktugasiye nessslis Kızıltepe güzel bence herşey mevcut AVM var ama çok aktivite yapılacak şeyler yok lojmanlar eski diye biliyorum biz lojmanda kalmadık
Hcmy_ nessslis polis mi eşiniz. Lojmanlar eski ama güvenilir bahçe ortamı parkı falan var güzel . Genelde memurlar TOKİ tarafında oturur o yüzden her şey biraz daha pahalı pazar avm avm’nin yanında hava limanı kafeler falan var. Genelde Mardin’e çıkıyoruz gezmek için çünkü çok yakın eski Mardin. 6. Senemiz olacak ben seviyorum gitmek istemiyorum. Bu arada klima alın aşırı sıcak
barlasmomms nessslis ben Mardin merkezdeyim asker polis değiliz ama kızıltepeye 15 dk mesafedeyiz. Bir ihtiyacınız olursa yardımcı olurum 🥰
Esranill nessslis ben öğretmenim 4 yıl görev yaptım bence doğu için gayet güzel yaşanabilir bir yer şimdi özlüyorum bile diyebilirim😁 baştan yadırgayabilirsniz ama sonra seveceğinize eminim.avm ve havaalanı en büyük artısı ve yanyanalar araçla 5 dk sürüyor.çok imkan yok ama kafe restaruant yerleri çok var🌸
nessslis Hcmy_ çok teşekkür ederim eşim astsubay karacı lojmanı bekleyeceğiz bizde inşallah çıkar çıkmazsa şayet ev tutacağız ev fiyatları ne durumda peki
nessslis Hcmy_ inşallah bende severim Isparta da ortamım komşuluğum çok iyi orda da umarım güzel insanlarla karşılarız klima da aklımız da herkes alın diyor zaten
Hcmy_ nessslis evler yeni gelenlere 10-15 arası söylerler sanırım yeni binalar daha pahalı tabi . Çok bina yapıldı
ifea28 Kızıltepe çok güzel bir yer yani sevmeye çalışın ilk zamanlar zor olur tabi ama zamanla seveceksiniz☺️ eşim asker 9 yıl, ben öğretmen 6 yıl kaldık🥺
Hcmy_ nessslis buralar da pahalandı maalesef. Avm toki tarafında olursanız yürünür çok uzak değil ama anayol geçtiğinden genelde araçla gidiliyor
nessslis barlasmomms yaaa çok iyisiniz düşünmeniz yeter mutlu oldum ❤️ merkeze yürüme mesafesinde mi bari bu kızıltepe
barlasmomms nessslis yaklaşık 20 km uzaklıkta yürüme mesafesi değil toplu taşıma ya da özel araçla yaklaşık 15-20 dk kadar sürüyor