neolmusyaani E bebek de büyük boy bebek deterjanı gördüm hanımlar beby me acaba alsam mı güzel kaliteli mi ki eşim alalım dedi ben kararsız kaldım ya
livanurvealpinannesi61 neolmusyaani granül ise ben kullandım güzel deterjan ama granül deterjanlar makineyi tıkıyor zamanla malesef. Sıvı deterjan kullanıyorum Bayadır
Uykusuz-annee neolmusyaani granül ise o temiz içerikli alabilirsiniz biz dalan granül kullanıyoruz oda temiz icerikli
Deletedmom_216 livanurvealpinannesi61 arada bir makina bos calistirip en yuksek sicaklikta yikanirsa tikama yaomaz bence
livanurvealpinannesi61 Deletedmom_216 bilmiyorum canım makineyi kurmaya gelenler makineyi tıkıyor diyor. Ben sıvı kullanıyorum.
Deletedmom_216 livanurvealpinannesi61 kiz simdiye kadar analarimiz felan toz kullandi cok sukur bi sorun olmadi. Mesela benim babamin evinde yalan olmasin 15 16 senelik makina var. Bi kadin bile o kadar sure kullanamaz belki 😂 ve deterjan olarak toz kullaniyo cok fazla koyuyomis hatta bana dedi 2 cay bardagi koyuyom dedi 😳
KuzeyinAnnesi03 neolmusyaani 10 lt deterjan 10 lt yumuşatıcı almıştı eşim leke çıkartıcı da onun ölçüsünü bilmiyorum ama baya uyguna gelmişti 🥰
nyhn O dediğinizi bilmiyorum ama migrosun minies markası var onu kullanıyorum çok güzel kokuyor lekeleri de çıkarıyor