kibritci_kiz Kızlar kese göründü içindeki sarı kese de göründü 5+4 haftalık ancak kalp atışlarını haftaya duyabiliriz dedi. Haber vereyim dedim 🥰
Ecemsultan kibritci_kiz gözün aydın olsun canım . çok sevindim. inşallah Sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin. Sağ salim al minigini kucagına 🤲🤲
kibritci_kiz @nescafebagimlisi @Gunesnil_23 @LavininAnnesii @Kocamdaaakocammm @Cicektebenimcicekligunlerde @JollyBaby @Meri-Mel @Ecemsultan
Meri-Mel kibritci_kiz Oy maşallah sübhanallah barekallah ❤️ Canım tekrardan hayırlı uğurlu sağlıklı evlat olsun insAllah 🥰
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Teşekkür ederim canlarım ❤️ kalp atışını duyana kadar yine içimde bir şüpheyle yaşicam 😂 dua edin bana 🌷
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Bu sürecin stresi hiç bitmez.🙈😃 Doktor herşey yolunda dediyse endişe yapma stres artık senin hayatında olmamalı. Mutlu bebiş mutlu anne hisseder unutma 🥰😃 ay çok güzel heyecanlar güzel bir hamilelik sürecin.olur inşallah vitaminlere başladın mı canım ☺️
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde ya çok sağol içimi rahatlatıyosun 🥰 sadece folik asit kullanıyorum ona da öğrenir öğrenmez başlamıştım zaten. Diğer vitaminlere 8. Haftadan sonra başlarız dedi
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Anladım canım amin. Neyin heveslenmemesi balım bebek ordan el sallıyor.😀👐🏻