Prensesin_Annesi_ Bebeğim 7 aylık oldu kahvaltıda eklendi ilkbebeğimiz internette cok kafa karıstırıyo mama ve ek gıdayı nasıl ayarlıyorsunuz bebeğimin 1 öğün kahvaltı 1 ögün yoğurt 1 öğün corba 1 ögün meyve yemesi gerekşyor yani kaç saat arayla yapıyorsunuz
silad70 Genelde uyandıktan 1 saat sonra vermiştim ben her bebekte 2 öğün yemek 2 öğün ara yemiyo ona göre uyarlıycaksınız uyandıktan 1 saat sonra kahvaltı 1 saat sonra ara öğün gibi
silad70 Prensesin_Annesi_ şu şekilde yapıyodum ben 1 yaşındalar hala bu şekilde ilerliyoruz saat 7 de kalktıktan sonra 8 gibi kahvaltı yapıyolar ondan sonra saat 11 de ki uykularına geçmeden ömce acıkırlarsa anne sütü vy mama ilerliyoruz 7 aylık bebek daha sık uyuduğu ve acıktığı için 2. Acıkmayı ara öğün değil se anne sütü vy mama ile ilerleyin doktoruma bu şekilde anlattığım da doğru yönelim dedi 1. Uykudan sonra ara öğün sonra tekrar mama uyku sonra yine isterse çorba sebzeli et sulu istemezse zorlama yok o çorbayı akşam yedirin çok yemesini beklemek de saçma olur :)