Nunuuu- Hipp kullanıyorum mamayı içtikten sonra cok kusuyor mamadan mı ben mi yapamıyorum anlamıyorum benim sütümü içtiğinde daha az kusuyor
Durusntrk Nunuuu- bende kızım ilk dogdugunda hip combiotic kullandık sürekli kusma yaptı degistirdim mamayi bi daha hiç kusmadi degistirin mamasini
Nunuuu- Ikrazumra19 4 5 saat arayla ama beni emdiğinde bu kadar kusmuyor sütüm az o yüzden veriyorum mamahı 😢😢
Ikrazumra19 Nunuuu- 4-5 saat arayla demissiniz bu surede emziriyorsaniz ustuje 150 cc mama cok fazla benim kizim 17 aylik geceleri icer mama 180 filan ancak siz emzirdiginiz icin ustune 150 cok fazla
Nunuuu- Yenianne7 damacana sudan su alıp kaynatıyorum az sogutuyorum onu veriyorum 6 ölçek mama atıyorum
Yenianne7 Nunuuu- Bir miktar su koyup önce mamayı eritin daha sonra üzerine suyunu koyun yeterince birde böyle deneyin belki kıvamı koyu vs oluyordur
tosuncukannesi Nunuuu- canım benim bildiğim her 30 cc için 1 ölçek konuyor eğer mamadam mamaua farklılık gostermiyorsa 150 cc ye 5 ölçek koyman lazım belki kıvamı çok yoğun geliyor olabilir