fatma2711 Merhabaaa bebeğim 4 aylık ve ben dogdundan beri 4 kere falan mastit oldum kaynanam ve arkadaşlarım sürekli üşüttüğün için oluyor diyor mastit üşüttüğünde olur mu?
esmaayeldann fatma2711 bebeğim 7 aylık ve ben hala zaman zaman oluyorum,bebek memeyi boşaltmadığında oluyor, ben sağım yaparak bışaltmaya çalışıyorum eğer boşalmazsa şişlik inmezse duşta sıcak suda masaj yapıyorum ve sonrasında emziriyorum etkisi oluyor
4747- fatma2711 hayır alakası yok cnm bebeğin emerken göğüs üçünün tamamını ver kahverengi olan yerin tamamını vermeye çalış bütün damarlari aynı anda çekmesi gerekiyor bazir yerler tıkalı kalıyor enfeksyon oluyor ters emzir sütünü sağ sabah akşam sıcak duş al rahatlarsın çözülür inşallah çok kötü
saral Mastit yeterlı bosalmadıgı ıcın sut kanallarındolu olrak kalmasından snra olusuyor bebek emdıkten sonra sağın gogsunuzu. Ve bebısı emerken uyusa da uyandırın emsın .bolca hep emzırın saatbakmadan o gogsunuzu daha cok emzırın
Tgkaneses Bol bol su için ve sürekli oluyorsa bı Dr a gidin gerekirse antibiyotik alın bn ilaç sonrası hiç olmadım şükür